İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Tekavütlerde Masis birinci…

Tekavütler Ligi dün oynanan iki maç ile sona erdi. MASIS hem 25.yıl turnuvası birincisi, hem de Tekavütler Ligi ilk yarı birincisi oldu.

Günün ilk maçında, M.GESARIA ve MARDAGERD karşılaşı. MARDAGERD turnuvanın gol rekorunu kırarak M.GEsARIA’yı 17-7 yendi. Günün ikinci maçına hızlı, kaliteli ve biraz da sert bir oyundan sonra MASIS aynı puanlı rakibi YEREVAN’ı 8-3 yenerek hem 25.yıl turnuvası birincisi oldu hem de Tekavütler Ligi’nin ilk yarısını lider kapatmış oldu.

Maçtan sonra OIA/Mıhitaryan Kolu tarafından hazırlanan kupa OIA Ana Yönetim Kurulu 2. Başkanı Saro Marukyan tarafından verildi. Tüm sporcular da OIA/Mıhitaryan Kolu adına Başkan Garbis Sarafian tarafından tebrik edildi.

Kupa sonraki dönemlerde yapılacak maçlarda üç birincilik alan takıma verilecek ve üzerine üç birinciliği kazanan takımın adı yazılıp dernekte saklanacak.

Tekavütler Ligi’nin heyecanı bitmeden 20 Nisan’da “Gençler Ligi” başlıyor. Sahakyan, Tsiment, Mıhitaryan, Karagözyan, Metzn Gesaria ve Esayan takımlarının katılacağı Lig 18 Mayıs’da bitecek. Geçen dönem ligden çıkan S.H.Tbrevank’ın yerine Esayan katıldı. Aynı sistemde oynanan Lig’de Sahakyan ve Tsiment’in ikişer birincilikleri bulunuyor.

Lige katılan tüm sporcu ve idarecileri candan kutlar, centilmence mücadelenin ileriki dönemlerde de devam etmeesini dileriz.

Yorumlar kapatıldı.