İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

VALSİN MEMLEKETİNİ ANADOLU’DAN KAFKASLARA ERMENİ MÜZİĞİ İLE ÇINLATTILAR

KNAR müzik grubu Interkultiater tarafından davetli olarak gittikleri Viyana’da 11 Mart’ta düzenlenen bir konserle seyirci karşisina çiktilar.

Orada yaşayan yabancilari kaynaştirmayi amaçlayan belediye destekli tiyatronun amacina uygun Ermeni ,Türk ve Avusturya’lıların katıldığı bir konser oldu, izleyiciler arasinda müzisyenler de vardi.

Konserde Ermenistan’ın Avusturya konsolosu Jivan R. Tabibian ve Türk konsolosluğundan da dinleyiciler hazır bulundu. Konserden cok etkilenen Tabibian grubu ertesi gun Konsolosluğa davet etti.

Grubun bu üç günlük gezilerinde salon müdürü Aret Güzel Aleksanyan ve kardeşi Arman beyin ilgileri grubu son derece etkiledi.Konser saat 20 de başlayip iki saat sürdü. Seyircinin büyük tezahürati karşisinda grup iki kere daha sahneye geldi.

Konserden sonra Viyana’da yaşayan, 30 kadar Ermeni ve Türk dostlarla akşam yemeği yenip hasret giderildi. Yeni albümlerini de tamamlayan Knar grubuna yeni çalışmalarında başarılar dilerken, diğer ülkelerde de bizlerin sesini duyurmak için fırsatlar çıkmasını temenni ediyoruz. Onlar pek ihtimal vermesede. Sanıyoruz ki diğer yerlerde de Arman ve Aret’ler çıkacaktır.

Üstteki resimde Knar gurubu konser verdikleri tiyaronun önünde, altta ise salon müdürü Aret Güzel Aleksanyan ve kardeşi Arman Aleksanyan ile Knar üyeleri yemekte…

Yorumlar kapatıldı.