İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Hürriyet: Utanmazlar!

Hürriyet’in haberine göre, dün geceki PSG-GS maçında, Ermeni asıllı Fransızlar, Türk seyircileri tahrik etti. Haber şöyle…

Ermenistan bayrağı açtılar, Türk seyircilerin üstüne yürüyüp kavga çıkardılar. Fransız seyircilerin de karıştığı kavga nedeniyle maç 25 dakika durdu.

BAYRAK AÇILDI

Paris Saint Germain-Galatasaray maçında son derece çirkin olaylar yaşandı. Karşılaşmanın 55. dakikası oynanırken, iki takım taraftarlarının karışık oturduğu tribünde bulunan Ermeni asıllı bir Fransız, Ermenistan bayrağı açarak, sallamaya başladı. Buna tepki gösteren Türk seyirciler ile Ermeni asıllı Fransızlar arasında kavga çıktı. Kavga, diğer Fransız seyircilerin de karışmasıyla, giderek büyüdü.

TARAFTAR SAHADA

Yüzlerce kişi tribünde birbirlerine tekme-tokat vurmasına rağmen hakem Pereira maçı devam ettirdi. Karşılaşmayı yayınlayan Fransız Televizyonu da, bu sahneleri çok kısa bir süre gösterdi. Bu sırada Fransızların acımasız darbelerine hedef olan bir Galatasaray taraftarı, tribündeki kavgaya dikkati çekmek için sahaya girdi.

İÇERİ GİRDİLER

Galatasaraylı Fatih’in yanına koşan taraftar, kanlar içindeki suratını göstererek, ‘‘Bakın şu halime, beni nasıl dövdüler’’ dedi. Ardından bir seyirci daha sahaya girince, hakem Pereira maçı durdurmak zorunda kaldı. Hakem üçlüsü ve futbolcular bir süre sahada bekledikten sonra UEFA gözlemcisinin talimatıyla içeri girdiler.

POLİS YETERSİZ

Stattaki az sayıda polisin yetersiz kalması, olayların iyice çığırından çıkmasına neden oldu. Bu sırada takviye güvenlik güçlerinin gelmesiyle, Fransız polisi, olaylara müdahele etti. Kavganın büyük ölçüde yatışmasının ardından, yaklaşık 25 dakikalık bir aradan sonra maç yeniden başladı. Bu arada kavgaya karışan bazı Fransız seyircilerin ellerinde bıçak ve sopa bulunduğu dikkati çekti.

Yorumlar kapatıldı.