İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

NetBul: Soykırım tasarısı Renault’yu etkilemedi

Renault Motorlu Araçlar İmal ve Satış A.Ş. (MAİS) Genel Müdürü M. İbrahim Aybar, Fransa’nın sözde Ermeni soykırımı ile ilgili yasayı kabul etmesinin satışları etkilemediğini söyledi.

Renault MAİS İzmir Şube Müdürlüğü törenle açıldı. Açılışta konuşan Aybar, Türkiye’nin kriz ortamında güven ve morala ihtiyacı olduğunu belirterek, “Günün şartlarında moral ve güvenden başka ihtiyacımızın olmadığı böyle bir dönemde böyle bir açılışı yapmaktan mutluyuz. Türkiye’nin geleceği parlaktır.
Türkiye global ekonominin içinde yerini alacaktır. Türkiye’de otomotiv sanayi gelişen bir pazardır. Yılda 1 milyon arabanın satılacağı günler de gelecektir” dedi. İnternet yoluyla araba satmaya önem verdiklerini belirten Aybar, İzmir Müdürlüğü ile ilgili şu bilgileri verdi:

“Açtığımız yeni tesis 2 bin 750 metrekarelik kapalı alana sahip ve 26 kişi istihdam edilecek. Son teknolojiyle donatılan tesis bünyesinde aynı anda 23 otomobilin mekanik, elektrik, kaporta ve boya hizmetleri yürütülecek. Servis ve bakım istasyonu da ayda 625 otomobile hizmet verebilecek kapasiteye sahip.”

Yorumlar kapatıldı.